Levering og frakt

Hvor lang leveringstid er det?
Leveringstiden avhenger av hvilken vare du kjøper. Bestillingsvarer produseres til deg på bestilling når du handler på nett. Leveringstiden som er oppgitt er et estimat og endringer kan forekomme. Er varen din på nettlager sendes den med første ledige transport til valgt utleveringssted.

Leveringstiden avhenger også av leveringsmåte, om varen sendes med PostNord, hentes i en valgt Skeidar butikk eller leveres hjem til deg. Se «Ofte stilte spørsmål» om din leveringsmetode for mer info.

Du kan også benytte deg av «Kjøp og hent» dersom varen du ønsker deg er tilgjengelig i en av våre butikker. Betal for varen, og hent i butikk i løpet av 24 timer. Du får varsel på SMS når ordren din kan hentes. 

Hvor ser jeg leveringstiden på en vare?
Leveringstiden på bestillingsvarer er oppgitt på produktsiden og vises også i handlekurven. Leveringstiden varierer fra produkt til produkt og om du velger å hente varen selv, eller få den levert hjem. Hjemleveringer leveres samlet dersom den består av flere varer. Estimert leveringstid på hele ordren er da tilsvarende den varen som har oppgitt lengst leveringstid. 

Hvordan blir min ordre sendt?
Dersom du bestiller flere varer på samme ordre kan det forekomme at leveringen blir splittet. Vi sender deler av sortimentet direkte fra vårt sentrallager og bruker Postnord som transportør. Øvrig sortiment hentes i valgt varehus, eller du kan velge å bestille hjemkjøring. I kassen får du en oppsummering av hvordan ordren din sendes. Varer som sendes direkte til deg med PostNord, vil da splittes og ligger øverst i oversikten.

Når er min vare klar til å hentes?
Når du har fått din ordrebekreftelse er din ordre registrert. Ved PostNord forsendelser får du sporing pr. SMS så snart den er sendt fra nettlager. For varer som sendes til butikk får du en SMS så snart din vare er ankommet butikken og klargjort for henting eller videre hjemlevering.

Ved «Kjøp og hent» får du som regel en SMS senest innen 24 timer. 

Når blir min vare levert hjem?
Har du bestilt hjemkjøring får du en SMS når din vare er ankommet og klargjort for hjemlevering til deg. Det er vår nærmeste Skeidar butikk som står for leveringen hjem til deg. Ta da kontakt med butikken direkte og avtal en dato og leveringstidspunkt som passer for deg.

Når kommer min vare med PostNord?
Varer som sendes med PostNord sendes normalt påfølgende virkedag (mandag-fredag). Leveringstiden er ca 2-6 virkedager.

Hvorfor får jeg ikke sporet min sending hos PostNord?
Sporing og varsler med PostNord leveranser sendes på SMS. Sjekk ordrebekreftelsen og at riktig telefonnummer er registrert. Dersom telefonnummeret er feil ta kontakt med kundeservice.

Hvor er min vare? Det er gått lenger tid enn oppgitt leveringstid.
Bestillingsvarer produseres til deg på bestilling når du handler på nett. Leveringstiden som er oppgitt er et estimat, og gitt for henting i butikk. Leveringstider avhenger av ordreinngang og sesong hos våre produsenter, og det kan forekomme at ordre går over oppgitt leveringstid. For hjemleveringer bør man regne en uke ekstra. De fleste av våre butikker får vareleveringer i slutten av uken, og en må derfor regne med leveranse påfølgende uke.

Kan dere gi meg en eksakt leveringsdato? 
Ja, og nei. Leveringsdatoen din er i utgangspunktet antall uker som står på din ordrebekreftelse, men vi kan ikke gi en konkret dag. Dersom uforutsette hendelser skjer kan leveringstiden øke noe.

Jeg har bestilt hjemlevering, bærer dere varene inn?
Hjemlevering er levert til adresse på gateplan. Innbæring, retur av gamle møbler eller emballasje kan bestilles mot et tillegg i pris. Dette bestilles direkte fra butikken som kjører varene hjem til deg, og kan bestilles når en avtaler leveringsdato.

Hva skjer om jeg ikke er hjemme når min vare leveres?
Hvis varen skal leveres hjem til din adresse, og du ikke er hjemme ved avtalt leveringstidspunkt, vil varen bli returnert. Fraktpris refunderes ikke. Ved bestilling av ny levering, tilkommer ny fraktpris.

Kan jeg leie henger hos dere? 
Ja, du kan leie henger hos oss. Dette koster 199, - og leies fra butikken når du henter din vare. I de fleste butikker kan man booke dette på forhånd. Kontaktinformasjon til din butikk finner du her.  

Leverer dere til hele Norge?
Vi leverer over hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Vareleveransen hjem til deg skal derfor gå ganske greit, med mindre du bor på en øy uten fast veiforbindelse eller hytte uten ordentlig vei. Da må leveringssted avtales på forhånd med din Skeidar butikk.

Leverer dere til utlandet?
Nei, vi leverer kun til adresser i Norge.