Skeidars komfortgaranti

Vi lar deg prøve madrassen i 100 dager!

Det finnes ikke noe møbel du har mer kontakt med enn sengen din. Madrassen spiller en viktig rolle for din rygg, din helse og din søvnkvalitet. Derfor må den fungere i perfekt samspill med deg.

Som seng- og madrasspesialist vet vi at det kan være vanskelig å velge riktig type madrass og riktig fasthet, når du skal oppgradere sengen din. Vi hjelper deg med det viktige valget, men vi går lenger. Det vil ta litt tid å venne seg til en ny madrass, det er normalt.

Hos oss tilbyr vi deg å prøve madrassen helt opp til 100 dager fra leveringsdato! Dersom du ikke blir helt fornøyd, tilbyr vi deg gratis endring av fasthetsgrad på din madrass eller kontinentalseng. Dersom du fortsatt ikke blir fornøyd, tilbyr vi deg oppgradering til en annen madrasskvalitet mot betaling av prisdifferansen mellom produktene, beregnet av veiledende priser på opprinnelig kjøpstidspunkt.

Det kan ta opptil 4 uker før din kropp et helt tilvent en ny madrass. Derfor vil vi at du skal vente i 4 uker før du kontakter ditt Skeidar-varehus for et mulig bytte.

Er du i tvil, kan du vente opptil 100 dager.

Betingelser for komfortgaranti

  1. Garantien gjelder for senger og madrasser i vår XOV LUX og XOV premiumkolleksjon, alle senger og madrasser fra Wonderland, samt senger og madrasser fra Jensen med fasthetsvalg.
  2. Endring av madrassens fasthetsgrad kan kun gjøres én gang og innebærer bytte av utskiftbare elementer i selve madrassen. Byttet kan utføres av kunde, eller av Skeidar mot at kunde betaler for tjenesten.*
  3. Oppgradering til annen madrasskvalitet kan kun skje én gang.*
  4. Garantien gjelder ikke for madrasser med spesialmål, justerbare bunner, separate overmadrasser eller endring av farge, størrelse eller type madrass/seng. Gjelder madrasser kjøpt med overmadrass.
  5. Garantien forutsetter fremvisning av kvittering og gjelder for opprinnelig kjøper av varen.
  6. Det kan ta opptil fire uker før din kropp er helt tilvendt en ny madrass. Derfor vil vi at du skal vente i fire uker før du kontakter ditt Skeidar-varehus for et mulig bytte. Er du i tvil kan du vente opptil 100 dager etter leveringsdato.

*Eventuelle fraktkostnader mellom varehus og kunde dekkes av kunden.

Gå tilbake til kundeservicesiden her